Vorige Artikel 1 van 26 Volgende

David Bowie door Govert de Roos

€ 190,00 (inclusief btw)

David Bowie, 13 mei 1976.

Door Govert de Roos

De ongelimiteerde serie is met een foto van 18 x 24 cm op Hahnemühle Baryta papier, geleverd in een door Govert de Roos gesigneerde passe-partout van 30 x 30. 

Prijs ingelijste foto incl. passe-partout 30×30: € 190,- euro en is direct te bestellen.

Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 9x Gallery levert alleen in Nederland.

 

Bowie door Govert de Roos

In 1976 werkte Govert de Roos net voor zichzelf en fotografeerde in die periode vooral veel concerten. Zo ook die van David Bowie, die op 13 mei 1976 Ahoy Rotterdam aandeed in het kader van zijn Isolar Tour. Het was ook tijdens deze tournee dat Bowie zijn karakter The Thin White Duke introduceerde. Na het concert was het vooral een door Govert de Roos gefotografeerd drieluik van een dansende Bowie die zijn diverse opdrachtgevers aankochten en publiceerden. De rest van de negatieven werden opgeslagen in het archief en zouden pas weer in 2015 het daglicht zien nadat een Franse uitgeverij aan de fotograaf had gevraagd of hij nog meer foto’s van David Bowie had ten behoeve van een boek. Tot zijn eigen verbazing kwam Govert deze fantastische foto tegen, die in 1976 door iedereen totaal over het hoofd was gezien.

Het was de bedoeling dat deze foto in februari 2016 feestelijk onthuld zou worden tijdens een nieuwe expositie, maar hier zag Govert de Roos vanaf nadat Bowie in januari van dat jaar was overleden. Daarentegen heeft Govert dit beeld destijds wel online vrijgegeven voor de vele Bowie fans waarna de foto wereldwijd viral ging. Het behoort inmiddels tot een van zijn best verkochte werken.

De direct te bestellen foto van David Bowie is geprint in 24×18 cm formaat op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout hebben een originele authentieke preeg (reliëfdruk). De lijst is van zwartgeolied beukenhout en met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd.

Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 9x Gallery levert alleen in Nederland.

 

 

 

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel