Vorige Artikel 10 van 17 Volgende

Debbie Harry 1978

Artikelnummer: 04GOVERT-DebbieHarryGreen
€ 150,00 (inclusief btw)

Debbie Harry, 26 juni 1978 in de Record Plant studio New York door Govert de Roos. Dit was hun tweede shoot. Na de eerste bekende zwart-wit sessie in Amsterdam werd Govert uitgenodigd om tijdens de opnames van Parallel Lines foto's te maken, waarna Debby ter plekke bedacht dat zij verderop in het gebouw nog even een shoot konden doen. 

De foto is 20x20 cm met een door Govert de Roos gesigneerde passe-partout inclusief preeg. De foto wordt ingelijst geleverd in een speciaal voor Govert gemaakte kwaliteitslijst van zwart geolied beukenhout.

Diverse foto's van deze online tentoonstelling zijn voor de gelegenheid te bestellen via 9xGallery. Voor andere maten of informatie voor mogelijkheden kunt u contact opnemen via info@9xgallery.nl.  

Debbie Harry, 26 juni 1978 in de Record Plant studio New York. Govert de Roos: "Dit was onze tweede shoot. Na de eerste in Amsterdam werd ik uitgenodigd om tijdens de opnames van Parallel Lines foto's te maken, waarna Debby ter plekke bedacht dat we verderop in het gebouw nog even een shoot konden doen. Beide sessies zijn me dierbaar."

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel