Vorige Artikel 7 van 26 Volgende

Sade 1984 door Govert de Roos

Artikelnummer: 2003 Sade
€ 165,00 (inclusief btw)

Sade, 6 juli 1984 

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Ingelijst

De foto Sade '84 is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. 

De foto en Passe-partout worden in een kwaliteits lijst geleverd worden. Deze is van zwart geolied beukenhout en speciaal voor Govert de Roos geproduceerd. Totale prijs bij dit formaat is €165,-, inclusief verzendkosten. 

9x Gallery levert alleen in Nederland. Deze foto van Sade was de 9X actie van 9 maart 2020 tot 8 april 2020. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 4 en 7 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden met deze foto kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

In Engeland was zij met twee hitsingles al de sensatie van het jaar maar toen Sade Adu, leadzangeres van de band Sade, de studio van Govert de Roos in de Amsterdamse Jordaan betrad moest haar eerste single hier nog uitkomen. "Via de platenmaatschappij had ik haar debuutalbum al ontvangen en werd meteen gegrepen door het serene geluid van de band en vooral haar stem." herrinert Govert zich. "Zo bleek zij tijdens de shoot ook te zijn. Heel rustig, maar wist precies wat zij wilde. Als ze iets zei was het meteen heel duidelijk. Zoals 'perfect!' toen ze de eerste testfoto van de shoot zag.". Drie weken later verscheen haar eerste album Diamond Life in Nederland en knalde meteen door naar de eerste plaats in de hitlijsten. Tot op de dag van vandaag is Sade van de meest bewonderde artiesten en geldt deze foto als een van de populairste onder haar fans.  

 

Sade '84 is eventueel gelimiteerd en genummerd als lambda print fixed in plexiglas in groter formaat verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier of mail naar 9x curator Sidney > info@9xgallery.nl

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel