Vorige Artikel 8 van 17 Volgende

Prince 1984 door Govert de Roos

Artikelnummer: 2004 Prince 9x
€ 170,00 (inclusief btw)

Prince, 4 november 1984 

Door Govert de Roos

Foto: 18 x 24

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Ingelijst

De foto Prince '84 is 18×24 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. 

De foto en Passe-partout worden in een kwaliteits lijst geleverd worden. Deze is van zwart geolied beukenhout en speciaal voor Govert de Roos geproduceerd. Totale prijs bij dit formaat is €170,-, inclusief verzendkosten. 

9x Gallery levert alleen in Nederland. Deze foto van Prince was de 9X actie van 9 april 2020 tot 8 mei 2020. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 4 en 7 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden met deze foto kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Op 4 november 1984 was het openingsconcert van de Purple Rain Tour van Prince in de Joe Louis Arena in Detroit. Het album Purple Rain stond al maanden hoog in de hitlijsten, de gelijknamige film was een wereldhit en Prince werd definitief een absolute wereldster. Govert de Roos was aanwezig als gast van zangeres Apollonia Kotero, zangeres van Apollonia 6 en hoofdrolspeelster naast Prince in de film Purple Rain. Zij kenden elkaar goed van voorgaande fotosessies en hadden in die tijd zelfs een korte romance. Prince stond er in die tijd al om bekend dat hij liever geen fotografen toeliet bij zijn concerten, laat staan dat hij zich dicht bij het podium liet fotograferen. Maar toen Govert toch de stoute schoenen aantrok en zijn camera tevoorschijn haalde, liet Prince hem zijn gang gaan en begon hij recht voor de camera van Govert aan een solo. Met deze unieke foto als het resultaat, die tot op de dag van vandaag wordt gebruikt door bladen als Rolling Stone Magazine. 

 

 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel