Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

Yoko Ono door Gijsbert Hanekroot

Artikelnummer: 2010 Lennon80 Hanekroot Yoko
€ 225,00 (inclusief btw)

Yoko Ono, 15 juli 1971.

Door Gijsbert Hanekroot

Yoko Ono tijdens de presentatie van haar boek ‘Grapefruit’ op 15 juli 1971 in Selfridges department store, Oxford Street Londen. 

De foto Yoko Ono ‘71 is 24×18 cm en ingelijst geleverd in een door Gijsbert Hanekroot persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout hebben een originele authentieke preeg (reliëfdruk). De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout waar 9x Gallery doorgaans in levert. 

Prijs foto ingelijst incl. passe-partout 30×30: € 225,- euro (incl. verzendkosten) en is direct te bestellen. De foto komt uit een tijdelijke ongelimiteerde uitgave die speciaal voor 9x Gallery is geproduceerd. Voor informatie over grotere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage en of levering buiten Nederland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 


Gijsbert Hanekroot(1945) maakte als popfotograaf niet alleen legendarische foto’s, hij werd als ‘Gilbert’, een naam die Bryan Ferry hem ook toedichtte, een legende op zichzelf en liep zodoende jarenlang mee met iconen als Mick Jagger en David Bowie. Gijsbert begon zijn carrière in 1969 en werkte in de jaren '70 voor tijdschriften en kranten. Als hoffotograaf voor OOR Magazine documenteerde hij op meesterlijke wijze deze gouden eeuw van de muziekgeschiedenis - en fotografeerde veel van de grootste iconen uit die tijd. Met zijn korrelige zwart-wit stijl maakte hij wereldberoemde live foto’s en persoonlijke portretten van o.a. David Bowie, Mick Jagger , Patti Smith, John Lennon, Neil Young, Bryan Ferry, BB King en andere grote artiesten die muziekgeschiedenis schreven.

Dit unieke portret van Yoko Ono is direct te bestellen. Levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 dagen.

Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage en of buitenlandse verzendingen kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 
 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel