9X Exclusief

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

20 40 60 – Rob de Nijs gefotografeerd door Govert de Roos

Artikelnummer: GdRboekRobdeNijs
€ 22,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

20 40 60 – Rob de Nijs gefotografeerd door Govert de Roos

Dit unieke boek is een softcover uitgave van 22,5 bij 22,5 centimeter en bevat meer dan 100 foto’s verdeeld over 124 pagina’s die Govert de Roos in de periode van 1982 tot 2002 met Rob de Nijs schoot.

Vanaf hun allereerste shoot samen, op 16 juli 1983 voor het album Roman, was er meteen een enorme klik tussen Rob de Nijs en Govert de Roos. Die band werd alleen maar sterker tijdens de tientallen shoots waar zij in de jaren daarna aan werkten. Van studio sessie tot diverse locaties in Nederland, België, Spanje en Corsica. Iedere foto in het boek is ook voorzien van de locatie en datum waarop deze is gemaakt. 

In dit boek vindt u bekende en tot die tijd nooit eerder vertoonde sessies die gebruikt zijn voor albumcovers en pr foto’s, waaronder een aantal die op Corsica voor het album  De Reiziger’ werden gemaakt. Ook bevat het boek ook veel vrij werk. Vaak werden deze foto’s alsnog gebruikt voor platenhoezen. Het valt direct op dat bij alle het beeld in dit boek de vriendschap er vanaf springt en daarom een uniek overzicht is van een mooie periode uit de rijke carrière van Rob de Nijs.

Het full colour fotoboek 20 40 60 bevat een voorwoord van Belinda Meuldijk, destijds de partner en tot op de dag van vandaag nog steeds vaste tekstschrijver van Rob de Nijs.

Het boek is jarenlang niet als nieuw verkrijgbaar geweests. 9x Gallery biedt de laatste exemplaren aan uit het persoonlijke archief van Govert de Roos voor de unieke prijs van €22,50 (incl. verzendkosten).

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel