Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Rob de Nijs '17

Artikelnummer: 2011RobdeNijs17
€ 150,00 (inclusief btw)
Voorraad 67 stuks

Rob de Nijs ‘17

Door Govert de Roos.

Deze gelimiteerde en genummerde serie van 90 is een foto van 20 x 20 cm op Hahnemühle Baryta papier, geleverd in een door Govert de Roos gesigneerde passe-partout.

Prijs foto ingelijst incl. passe-partout 33×33 is €150,- en kunt u direct te bestellen.

Levertijd bedraagt tussen de 7 en 10 dagen. Voor informatie over grotere formaten kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. Direct bestellen kan alleen in Nederland. Voor daarbuiten kunt u ons mailen over de mogelijkheden.

 

Over de foto Rob de Nijs ‘17 door Govert de Roos

Vanaf hun allereerste shoot samen, op 16 juli 1983 voor het album Roman, was er meteen een enorme klik tussen Rob de Nijs en Govert de Roos. Die band werd alleen maar sterker tijdens de tientallen shoots die zij tijdens de 35 jaar daarna samen ondernamen. Nagenoeg alle albumcovers en pr foto’s werden door Govert vervaardigd, maar ook werd er door de jaren heen heel veel vrij werk geschoten dat daarna vaak op de cover van een album of single verscheen. Het leidde er zelfs toe dat zij in 2002 een boek uitbrachten met meer dan 100 foto’s die door de jaren heen waren gemaakt.

Deze speciale foto die 9x Gallery nu exclusief en gelimiteerd aanbiedt komt uit een vrije sessie uit 2017. De gedachte er achter was voor Govert dubbel. Zoals hij zelf vertelt over zijn idee: ‘Rob is een gelovig mens en daarom deze bid pose met microfoon’. Ondanks dat iedereen razend enthousiast over het resultaat was besloot de platenmaatschappij om deze foto niet te gebruiken gezien zij het te donker vonden. Ook oogde Rob te oud naar hun mening. Pas tijdens de laatste expositie van Govert de Roos in begin september 2020 werd deze voor het eerst tentoongesteld en waren de reacties meer dan lovend. Op veler verzoek verzorgt 9x Gallery nu exclusief een gelimiteerde oplage van 90 van deze unieke en bijzondere foto.     

 

De foto is door Govert de Roos zelf afgedrukt in 20×20 cm formaat op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout hebben een originele authentieke preeg (reliëfdruk). De lijst is van zwartgeolied beukenhout en met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd. Een bijzonder kerstcadeau voor de echte liefhebber. Dit is de eerste foto van Rob de Nijs uit een collectie die 9x Gallery de komende jaren gaat aanbieden.   

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel