Vorige Artikel 1 van 9 Volgende

André Hazes 2001 door Govert de Roos

Artikelnummer: 2001 Hazes
€ 150,00 (inclusief btw)

André Hazes, 13 februari 2001 

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Prijs ingelijste foto incl. Govert de Roos lijst: €150,- euro. 

9x Gallery levert alleen in Nederland. Deze foto van André Hazes was de 9X actie van 9 januari 2020 tot 8 februari 2020. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 7 en 9 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

★ De complete André Hazes Collectie vindt u hier ★ 

 

Het aantal keer dat Govert de Roos met André Hazes heeft gewerkt is niet op twee handen te tellen. Diverse shoots voor bladen, promotiemateriaal en albumhoezen, onder andere Kleine Jongen en de documentaire Zij Gelooft In Mij, leverde vaak foto's op die in het nationaal geheugen gegrift staan en tot op de dag van vandaag nog worden gebuikt voor diverse doeleinde.

Deze foto, gemaakt op 13 augustus 2001, is gemaakt na een fotoshoot in de studio van Govert de Roos. "Ik was het niet altijd eens met zijn levensstijl, maar dit is wel zoals ik hem ken en hoe hij was. En zo wilde ik hem een keer vastleggen" aldus Govert. De foto werd daarna ook een publieksfavoriet. 

De foto van André Hazes '01 is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. De lijst is van zwartgeolied beukenhout en met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd.

De foto is ook op ander formaat en/of materiaal verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier of mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel