Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Herman Brood en Nina Hagen '79

Artikelnummer: 2101 BroodHagen79GovertdeRoos
€ 160,00 (inclusief btw)
Voorraad 78 stuks

Herman Brood en Nina Hagen '79

Door Govert de Roos / Oplage: 90 

Foto: 20 x 20 cm

Passe-partout: 30 x 30 cm

Hahnemühle Baryta papier

Foto wordt geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33×33 cm. Het passe-partout is rechtsonder gesigneerd (recto).

9x Gallery levert alleen in Nederland. Deze foto van Herman Brood en Nina Hagen was de Nine Times Special van 9 januari 2021 tot 8 februari 2021, maar is nog wel exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery . Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 6 en 9 dagen. Voor informatie over andere formaten, vanaf 40x40 cm, en meer mogelijkheden kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Over de foto

In 1979 kondigde Neerlands enige echte Rock ’n Roll ster Herman Brood aan dat hij met de Duitse zangeres Nina Hagen in het huwelijksbootje zou stappen. Wekenlang domineerde het stel de krantenkoppen. Voor het blad Muziek Expres maakte Govert de Roos een huwelijksreportage met ‘het stel’. Bedoeling was om dit in het Hilton te doen maar dat zag de toenmalige directie van het hotel niet zitten. Daarom week men uit naar het Okura en na de shoot bleven Brood en Hagen daar nog een paar dagen logeren. Later bleek het huwelijk een stunt te zijn om aandacht te generen voor de film Cha Cha, waar Brood en Hagen de hoofdrol in speelden.     

De foto is niet zomaar een portret, het geeft ook een mooi en uniek tijdsbeeld. Naast het meest besproken paar van dat jaar ziet u op de achtergrond het Amsterdam van 1979. Ook in de kamer valt iedere keer weer iets anders te ontdekken. 

De foto van Herman Brood en Nina Hagen uit 1979 is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. De fot wordt ingelijst geleverd in een kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout in het unieke 33x33 formaat. Deze lijst is speciaal voor Govert de Roos vervaardigd. 

De foto is ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Er is een gelimiteerde artistprint serie van 30 stuks van 40x40 cm geleverd in een lijst van 50x57 cm. Ook zijn er andere foto’s van Herman Brood exclusief te bestellen via de 9x Gallery Hollandse Bodem Collectie. Voor meer informatie mail naar info@9xgallery.nl

 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel