Vorige Artikel 10 van 12 Volgende

Vierluik Kitty Courbois

Artikelnummer: 4panel_kittycourbois
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Vierluik Kitty Courbois

Door Govert de Roos

17 augustus 1983, Amsterdam.

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten. 9xGallery levert alleen in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl.

De Kitty Courbois foto gemaakt door Govert de Roos in de studio in de Egelantiersstraat in Amsterdam is een uniek portret waar je lang naar kan kijken en iedere keer weer iets anders in ziet. Voor het eerst is dit portret als vierluik verkrijgbaar en laat deze meer zien van de legendarische shoot waarmee Govert de Zilveren Camera won.

 

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel