Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Vierluik Sade 1984

Artikelnummer: 4panel_Sade84
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 24 stuks

Vierluik Sade Adu

Door Govert de Roos

6 juli 1984, Amsterdam.

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten.  9x Gallery levert alleen in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. Voor informatie over andere mogelijkheden kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 

 

Over deze fotosessie

In Engeland was zij met twee hitsingles al de sensatie van het jaar maar toen Sade Adu, leadzangeres van de band Sade, de studio van Govert de Roos in de Amsterdamse Jordaan betrad moest haar eerste single hier nog uitkomen. "Via de platenmaatschappij had ik haar debuutalbum al ontvangen en werd meteen gegrepen door het serene geluid van de band en vooral haar stem." herrinert Govert zich. "Zo bleek zij tijdens de shoot ook te zijn. Heel rustig, maar wist precies wat zij wilde. Als ze iets zei was het meteen heel duidelijk. Zoals 'perfect!' toen ze de eerste testfoto van de shoot zag.". Drie weken later verscheen haar eerste album Diamond Life in Nederland en knalde meteen door naar de eerste plaats in de hitlijsten. Tot op de dag van vandaag is Sade van de meest bewonderde artiesten en geldt deze foto als een van de populairste onder haar fans.  

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel