Paris Edition

Vorige Artikel 1 van 5 Volgende

Keith Richards 1976 / Gijsbert Hanekoot

Artikelnummer: Gijsbert-Keith76-ParijsExpoEdition
€ 95,00 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Keith Richards
6 mei 1976
Hilton Brussel
Door Gijsbert Hanekroot

Formaat: 23 x 30,5 cm
Gliclee Print / Fuji Dry Photo Paper
Exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery

De afgelopen jaren werkte fotograaf Gijsbert Hanekroot samen met een Franse uitgever en een Nederlandse curator aan een overzichtstentoonstelling die eind 2020 in Parijs van start zou gaan. Voor de privé opening en de eerste collectors die hadden ingetekend op een aantal werken die voor het eerst geëxposeerd zouden worden had Gijsbert als hand out een kleine collectie van zijn bekendste foto’s gedrukt en gesigneerd. Vanwege de coronacrisis is deze expositie tot nader orde uitgesteld en is het onbekend of deze nog doorgaat. In samenwerking met Gijsbert Hanekroot biedt 9x Gallery deze collectie nu tijdelijk aan onder de noemer 'The Paris Exhibition Edition'.

Deze foto is gemaakt op 6 mei 1976 tijdens een interview met Keith Richards in zijn hotelkamer in Hilton Brussel. Die avond speelde de Rolling Stones in Vorst Nationaal. Gijsbert Hanekroot heeft door de jaren heen vaak met de band gewerkt. Deze sessie behoort tot een van de bekendste en wordt nog veel gebruikt door de media als het over deze periode van de Stones gaat. De foto heeft een wit kader van ongeveer anderhalve centimeter. Rechtsonder in dit kader is de foto gesigneerd door Gijsbert Hanekroot. Kosten van de art-print zijn 95,- inclusief verzendkosten.  

Naast deze art-print van Keith Richards wordt door 9x Gallery uit deze serie ook David Bowie en Bob Marley aangeboden. Deze zijn ook als The Paris Exhibition Edition als set van drie voordelig verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel