Paris Edition

Vorige Artikel 8 van 29 Volgende

Bob Marley 1977 / Gijsbert Hanekroot

Artikelnummer: Gijsbert-Marley77-ParijsExpoEdition
€ 95,00 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Bob Marley
13 mei 1977,
Houtrusthallen, Den Haag
Door Gijsbert Hanekroot

Formaat: 23 x 30,5 cm
Giclee Print / Fuji Dry Photo Paper
Exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery

 

De afgelopen jaren werkte fotograaf Gijsbert Hanekroot samen met een Franse uitgever en een Nederlandse curator aan een overzichtstentoonstelling die eind 2020 in Parijs van start zou gaan. Voor de privé opening en de eerste collectors die hadden ingetekend op een aantal werken die voor het eerst geëxposeerd zouden worden had Gijsbert als hand out een kleine collectie van zijn bekendste foto’s gedrukt en gesigneerd. Vanwege de coronacrisis is deze expositie tot nader orde uitgesteld en is het onbekend of deze nog door gaat. In samenwerking met Gijsbert Hanekroot biedt 9x Gallery deze collectie nu tijdelijk aan onder de noemer 'The Paris Exhibition Edition'.

Deze foto door Gijsbert Hanekroot is gemaakt in de Houtrusthallen Den Haag op 13 mei 1977 tijdens het tweede concert van Bob Marley & The Wailers in Nederland. De foto heeft een wit kader van ongeveer anderhalve centimeter. Rechtsonder in dit kader is de foto gesigneerd door Gijsbert Hanekroot. Kosten van de open edition art-print zijn €95,- (inclusief verzendkosten).

Naast deze art-print van Bob Marley wordt door 9x Gallery uit deze serie ook Keith Richards en David Bowie aangeboden. Deze zijn ook als The Paris Exhibition Edition als set van drie voordelig verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier

 

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel