Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Prince '84 - The Purple One

Artikelnummer: 2104 PrincePurple
€ 160,00 (inclusief btw)
Voorraad 50 stuks

Prince '84 - The Purple One 

Detroit, 4 november 1984 

Door Govert de Roos

Foto: 18 x 24

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

De foto Prince '84 - The Purple One is 18×24 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. 

Prijs foto €160,- euro. De foto wordt geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwart geolied beukenhout van 33×33 cm, inclusief een door Govert de Roos gesigneerde passé partout. 

9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Deze foto van Prince is de 9X actie van 9 april 2021 tot 8 mei 2021, daarna is de foto alsnog verkrijgbaar voor de originele prijs van €160,-. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 6 en 10 dagen. Voor informatie over buitenlandse bestellingen, andere formaten en mogelijkheden met deze foto kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

Voor meer Prince foto's van Govert de Roos klik hier

 

Op 4 november 1984 was het openingsconcert van de Purple Rain Tour van Prince in de Joe Louis Arena in Detroit. Het album Purple Rain stond al maanden hoog in de hitlijsten, de gelijknamige film was een wereldhit en Prince werd definitief een absolute wereldster. Govert de Roos was aanwezig als gast van zangeres Apollonia Kotero, zangeres van Apollonia 6 en hoofdrolspeelster naast Prince in de film Purple Rain. Zij kenden elkaar goed van voorgaande fotosessies en hadden in die tijd zelfs een korte romance. Prince stond er in die tijd al om bekend dat hij liever geen fotografen toeliet bij zijn concerten, laat staan dat hij zich dicht bij het podium liet fotograferen. Maar toen Govert toch de stoute schoenen aantrok en zijn camera tevoorschijn haalde, liet Prince hem zijn gang gaan. Met deze unieke serie foto's als het resultaat, waarvan deze voor het eerst verkrijgbaar is.

De foto is exclusief via 9x Gallery ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Er is een gelimiteerde artistprint serie van 30 stuks van 40x40 cm geleverd in een lijst van 50x57 cm.  Ook andere foto’s van Prince door Govert de Roos zijn te bestellen via de 9x Gallery. Voor meer informatie en advies mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel