Vierluik

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

Vierluik ABBA 1975

Artikelnummer: 4panel_abba75
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

Vierluik ABBA '75

ABBA, 11 juni 1975 op het Mediapark Hilversum

Door Govert de Roos

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

 

Prijs foto inclusief lijsten verzendkosten. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. 9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Voor informatie over andere landen, formaten en mogelijkheden kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Over de foto.

ABBA, 11 juni 1975. Locatie: Mediapark Hilversum, tijdens de opnames van het NCRV programma The Eddy Go Round Show van Eddy Becker. Govert de Roos was in het voorjaar van 1975 voor zichzelf begonnen en kreeg van een redacteur van het toenmalige popblad Muziek Parade te horen dat zij interesse hadden in foto's van ABBA. Die dag schoot hij de band op diverse locaties. Het was zijn eerste shoot als zelfstandig fotograaf en tot op de dag van vandag behoort deze serie tot een van zijn best meest populaire.   

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

Meer vierluiken uit onze exclusieve collectie vindt u hier

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel