Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

ABBA 1976 - Eén van de Acht

Artikelnummer: Gijsbert-ABBA76-Show
€ 265,00 (inclusief btw)

ABBA
November 1976
Congresgebouw, Den Haag
Door Gijsbert Hanekroot

Formaat: 30 x 40 cm
Gliclee Print / Fuji Dry Photo Paper
Exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery

Op 19 november 1976 gaf ABBA een optreden in het populaire programma 'Een Van De Acht' in het Congresgebouw Den Haag, waar zij uit handen van presentatrice Mies Bouman diverse gouden en platina platen in ontvangst nemen. De drie nummers die zij spelen zijn Why Did It Have To Be Me, When I Kissed The Teacher en Money Money Money dat die week daarvoor in de Top 40 in binnengekomen. Fotograaf Gijsbert Hanerkroot is die dag aanwezig voor diverse popbladen.

 

Gijsbert Hanekroot (1945) maakte als popfotograaf niet alleen legendarische foto’s, hij werd als ‘Gilbert’, een naam die Bryan Ferry hem ook toedichtte, een legende op zichzelf. Gijsbert begon zijn carrière in 1969 en werkte in de jaren '70 voor tijdschriften en kranten. Als eerste hoffotograaf voor OOR Magazine documenteerde hij op meesterlijke wijze deze gouden eeuw van de muziekgeschiedenis - en fotografeerde veel van de grootste iconen uit die tijd.

De foto ABBA '76 is 30x40 cm geprint op Hahnemuhle Velvet white fine art papier 270grs/m, met een door Gijsbert Hanekroot gesigneerde en genummerde passe-partout inclusief preeg. De foto wordt in gratis lijst van 40x50 geleverd. De prijs in inclusief verzendkosten. 

Voor meer ABBA klik hier

Deze foto eventueel in ander formaat uit gelimiteerde oplage verkrijgbaar via 9xGallery. Voor informatie voor mogelijkheden over deze foto kunt u contact opnemen via info@9xgallery.nl.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel