Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Vierluik The Police 1979

Artikelnummer: 4panel_police79
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Vierluik The Police

Toronto, 15 november 1979

Door Govert de Roos

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

 

Prijs foto inclusief lijsten verzendkosten.  9x Gallery levert alleen in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

Eind 1979 was The Police een van de populairste bands van het westelijk halfrond. In opdracht van popblad Muziek Expres vloog Govert de Roos naar Toronto voor een exclusieve shoot.  Na twee dagen vliegen en vier keer overstappen, het was immers 1979, trof hij de band in een simpele hotelkamer waar met improviseren een studiosetting werd opgezet. Omdat het om een covershoot ging moest de achtergrond egaal zijn heeft Govert toen samen met de band een geel deken tegen de muur gespijkerd. Het werd een memorabele sessie. Diverse foto’s uit deze shoot zijn, vooral in 1980 en 1981, vaak gebruikt voor covers van diverse bladen. En nu voor het eerst als serie in dit exclusieve vierluik waarvan er maar 30 worden geproduceerd.

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel