Vorige Artikel 12 van 17 Volgende

The Jacksons '79

Artikelnummer: 2102 Jacksons790203-03
€ 175,00 (inclusief btw)
Voorraad 72 stuks

The Jacksons '79

Door Govert de Roos

Locatie shoot: Egelantiersstraat, Amsterdam.

Foto: 20 x 20 cm

Passe-partout: 30 x 30 cm, gesigneerd.

Hahnemühle Baryta papier

Foto wordt geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33×33 cm. 

9x Gallery levert alleen in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 5 en 9 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden met deze foto kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Over de foto

Deze foto van The Jacksons is gemaakt op 3 februari 1979 nadat zij twee maal in Carré Amsterdam hadden gespeeld. Er was een fotomoment bij het hotel afgesproken maar Govert wist het management te overtuigen om naar zijn nabij gelegen studio in de Egelantierstraat te komen. En met succes want niet veel later draaide de limousine met vijf broers de kleine straten van de Amsterdamse Jordaan in.

Govert herinnert zich de shoot als een beetje chaotisch. “Er was niet veel voorbereid van beide kanten, dus maakten we een aantal groepsfoto’s. Alleen Michael had er ook echt zin en gaf dat extra wat je nodig hebt voor een foto. De rest hing er maar een beetje bij en dat komt ook zo over. Wat mensen vaak vergeten is dat The Jacksons toen nog werden gezien als een boyband en voor het eerst sinds jaren weer grote hits scoorde. Ze waren weliswaar wereldberoemd, van de gekte die een jaar later rondom Michael uitbrak was nog geen sprake. Maar hij was speciaal, bijzonder vriendelijke en werkte zoals gezegd goed mee. Een paar maanden na deze shoot verscheen zijn solo album Off the Wall en toen zag zijn wereld er opeens heel anders uit”.

 

Deze foto van The Jacksons uit 1979 is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. Een lijst van zwartgeolied beukenhout, met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd. 

De foto is exclusief via 9x Gallery ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Er is een gelimiteerde artistprint serie van 30 stuks van 40x40 cm geleverd in een lijst van 50x57 cm.  Ook andere foto’s uit de Govert de Roos sessie met The Jacksons zijn te bestellen via de 9x Gallery. Voor meer informatie en advies mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel