Vorige Artikel 4 van 12 Volgende

André Hazes 1999

Artikelnummer: 2111 Hazes99
€ 150,00 (inclusief btw)
Voorraad 90 stuks

André Hazes, 1999

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Foto wordt geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33×33 cm. 

9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 7 en 9 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden over bestellingen vanuit het buitenland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

Deze foto van André Hazes is onderdeel van de exclusieve expositie die op 15 juli 2021 is geopend in Madame Tussauds Amsterdam. Andere foto’s uit deze collectie vindt u hier. Speciaal voor deze expositie is er ook een kaartenset met negen foto’s verkrijgbaar.

 

Over de foto

Het aantal keer dat Govert de Roos met André Hazes heeft gewerkt is niet op twee handen te tellen. Diverse shoots voor bladen, promotiemateriaal en albumhoezen, onder andere Kleine Jongen en de documentaire Zij Gelooft In Mij, leverde vaak foto's op die in het nationaal geheugen gegrift staan en tot op de dag van vandaag nog worden gebuikt voor diverse doeleinde.

Deze foto, gemaakt op 17 augustus 1999 en Govert de Roos herinnert zich het nog goed. “Je zag bij binnenkomst in de studio al bij André wat voor shoot het zou gaan worden. Deze dag herinner ik me als een mooie dag, het was midden in de zomer en Dre had er zin in. Wist bij aanvang  ook duidelijk te maken dat hij een wat stoerder imago wilde en we hebben toen ook voor het eerst met het hoedje geschoten hebben. En dit ontstond gewoon. Mooie shoot, een van de betere. “ aldus Govert.  

De foto van André Hazes '99 is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. Foto wordt ingelijsd geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33×33 cm. 

De foto is ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Ook zijn er andere foto’s van André Hazes exclusief te bestellen via de 9x Gallery Hollandse Bodem Collectie. Voor meer informatie mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel