Vorige Artikel 3 van 12 Volgende

André Hazes - à Table 1991

Artikelnummer: GOVERT - HazesTable01
€ 150,00 (inclusief btw)

André Hazes -  à Table, 27 juli 1991 

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Prijs ingelijste foto incl. Govert de Roos lijst: €150,- euro. 

9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 7 en 10 werkdagen. Voor informatie over andere formaten, collectors edities, mogelijkheden of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Het aantal keer dat Govert de Roos met André Hazes heeft gewerkt is niet op twee handen te tellen. Diverse shoots voor bladen, promotiemateriaal en albumhoezen, onder andere Kleine Jongen en de documentaire Zij Gelooft In Mij, leverde vaak foto's op die in het nationaal geheugen gegrift staan en tot op de dag van vandaag nog worden gebuikt voor diverse doeleinde.

Deze foto is gemaakt in op 27 juli 1991 in voormalig restaurant De Kikker in de Egelantiersstraat in de Amsterdamse Jordaan, schuin tegenover de toenmalige studio van Govert de Roos. Enkele jaren later begon Govert in dit pand het Perron Try Out Theater.  

Deze foto van André Hazes is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. De lijst is van zwartgeolied beukenhout en met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd.

De foto is ook op ander formaat en/of materiaal verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier of mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel