Vorige Artikel 5 van 12 Volgende

André Hazes - Zij Gelooft in Mij

Artikelnummer: GOVERT - HazesZijGelooftinMij
€ 150,00 (inclusief btw)

André Hazes - Zij Gelooft in Mij 

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Prijs ingelijste foto incl. Govert de Roos lijst: €150,- euro. 

9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 7 en 10 werkdagen. Voor informatie over andere formaten, mogelijkheden of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Deze foto van André Hazes is onderdeel van de exclusieve expositie die op 15 juli 2021 is geopend in Madame Tussauds Amsterdam. Andere foto’s uit deze collectie vindt u hier. Speciaal voor deze expositie is er ook een kaartenset met negen foto’s verkrijgbaar.

Het aantal keer dat Govert de Roos met André Hazes heeft gewerkt is niet op twee handen te tellen. Diverse shoots voor bladen, promotiemateriaal en albumhoezen, onder andere Kleine Jongen en de documentaire Zij Gelooft In Mij, leverde vaak foto's op die in het nationaal geheugen gegrift staan en tot op de dag van vandaag nog worden gebuikt voor diverse doeleinde.

Deze foto van André Hazes is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. De lijst is van zwartgeolied beukenhout en met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd.

De foto is ook op ander formaat en/of materiaal verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier of mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel