9X Special

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

David Bowie #13

Artikelnummer: 2110 Bowie13
€ 90,00

David Bowie #13
13 mei 1976
Door Govert de Roos

De ongelimiteerde serie is met een foto van 18x24 cm op Hahnemühle Baryta papier, geleverd in een door Govert de Roos gesigneerde passe-partout van 30x30. 

Prijs foto incl. passe-partout 30×30: €90,- euro en is direct te bestellen.

Er is ook een kwaliteitslijst bij verkrijgbaar. Deze is van zwart geolied beukenhout en speciaal voor Govert de Roos en dit formaat geproduceerd. De foto wordt dan ingelijst verzonden. Voor de lijst klik hier.

Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. 9x Gallery levert alleen in Nederland.

 

Bowie #13 door Govert de Roos

In 1976 werkte Govert de Roos net voor zichzelf en fotografeerde in die periode vooral veel concerten. Zo ook die van David Bowie, die op 13 mei 1976 Ahoy Rotterdam aandeed in het kader van zijn Isolar Tour. Het was ook tijdens deze tournee dat Bowie zijn karakter The Thin White Duke introduceerde. Govert fotografeerde daar een serie die favoriet werd bij de Bowie fans en waarvan enkele foto's tot zijn best verkochte behoren. Deze karakteristieke foto kreeg in het archief de titel #13 omdat het de dertiende opname op het rolletje was.   

De direct te bestellen foto David Bowie #13 is geprint in 18×24 cm formaat op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout hebben een originele authentieke preeg (reliëfdruk).

Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 7 en 10 dagen. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. Om ook te lijst te bestellen klik hier. De bestelde foto van David Bowie wordt dan ook ingelijst naar u verzonden. 

 

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel