9X Special

Vorige Artikel 1 van 29 Volgende

Golden Earring 1979

Artikelnummer: 2109 GoldenEarring
€ 90,00

Golden Earring 1979

Door Govert de Roos

Foto: 20 x 20

Passe-partout: 30 x 30

Hahnemühle Baryta papier

Deze foto van 20 x 20 cm op Hahnemühle Baryta papier, geleverd in een door Govert de Roos gesigneerde passe-partout van 30 x 30, komt uit een ongelimiteerde serie en is direct te bestellen. Er is ook een kwaliteitslijst bij verkrijgbaar. Deze is van zwart geolied beukenhout en speciaal voor Govert de Roos geproduceerd. De foto wordt dan ingelijst verzonden. Voor de lijst klik hier.

Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

Dit groepsportret van de Barry, George, Rinus en Cesar is gemaakt 15 augustus 1979. De Golden Earring had op dat moment met Weekend Love net een dikke Top 10 hit achter de rug en de band zat midden in hun No Promises No Debts Tour. Een groepsfoto en een portret van George uit deze sessie verschenen in 1980 op de covers van respectievelijk de destijds populaire bladen Popfoto en Muziek Expres. Er is tevens een vierluik uit deze sessie van Govert de Roos beschikbaar in onze vierluik collectie.  

De direct te bestellen foto is geprint in 20×20 cm formaat op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. Voor informatie over andere formaten in een exclusief gelimiteerde en genummerde oplage kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl. Om ook te lijst te bestellen klik hier. De bestelde foto van de Golden Earring wordt dan ook ingelijst naar u verzonden. 

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel