Vorige Artikel 9 van 37 Volgende

Vierluik Golden Earring 1979

Artikelnummer: 4panel_goldenearring79
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 25 stuks

Golden Earring 1979

Door Govert de Roos

Amsterdam, 15 augustus 1979

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten.  Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

Deze portretten van de Barry, George, Rinus en Cesar zijn gemaakt 15 augustus 1979. De Golden Earring hadden op dat moment met Weekend Love net een dikke Top 10 hit achter de rug en zaten midden in hun No Promises No Debts Tour. Een groepsfoto en een portret van George uit deze sessie verschenen in 1980 op de covers van respectievelijk de destijds populaire bladen Popfoto en Muziek Expres.

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel