9X Special

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende

Whitney Houston 1985

€ 90,00 (inclusief btw)

Whitney Houston 1985

Door Govert de Roos
4 maart 1985, Amsterdam

Foto: 20 x 20 cm
Passe-partout: 30 x 30 cm
Hahnemühle Baryta papier

Exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery
NineTimes Special tot en met 8 februari 2022

Prijs foto is €90,- (inclusief verzendkosten) in een door Govert de Roos gesigneerde passé partout. Deze art-print kan worden geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33×33 cm. Om de lijst te bestellen klik hier.

9x Gallery levert alleen standaard in Nederland. Deze foto van Whitney Houston is de Nine Times Special van 9 januari 2022 tot 8 februari 2022. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Voor informatie over andere formaten en mogelijkheden om te bestellen vanuit het buitenland kunt u ons mailen: info@9xgallery.nl

 

Details foto Whitney Houston ‘85

Deze foto is geschoten op 4 maart 1985 toen de op dat moment nog totaal onbekende Whitney Houston in Nederland was voor de promotie van haar eerste album en de single ‘All at Once’. Die maandagochtend meldde de toen 21-jarige zangeres zich bij de studio van Govert de Roos in de Egelantierstraat 83 voor een shoot. Ze was alleen en had een tasje met kleding bij zich. Er werden in verschillende settings diverse foto’s geschoten, dat ging erg soepel gezien Houston ruim ervaring had als model. Na een optreden in een televisieshow van Liesbeth List, waarbij Whitney naast ‘All at Once’ ook een duet met Liesbeth zong, ging het hard met de eerste plaat en single. En ook de foto’s van Govert gingen de hele wereld over n werden aangekocht door diverse toonaangevende magazines. Later dat jaar scoorde Whitney met ‘Saving All mY Love’ haar eerste nummer #1 hit in de VS en zou zij uiteindelijk ruim 170 miljoen platen tijdens haar te korte leven verkopen.   

Deze art-print van Whitney Houston door Govert de Roos is nu voor het eerst via een gallery verkrijgbaar. Dit unieke werk is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. Een lijst van zwartgeolied beukenhout, met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd, kunt u onder deze link bestellen. De foto wordt dan ingelijst geleverd zoals u op de onderste voorbeeld foto ziet.

De foto is ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Er is een gelimiteerde art-print serie van 30 stuks van 40x40 cm geleverd in een lijst van 50x50 cm. Voor meer informatie over de andere formaten mail naar info@9xgallery.nl

 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel