Vorige Artikel 7 van 37 Volgende

Vierluik Kate Bush '78

Artikelnummer: 4panel_katebush78
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

Kate Bush 1978

Door Govert de Roos

Amsterdam, 3 maart 1978

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten.  Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. 

Voor een ander portret van Kat Bush door Govert de Roos klikt u hier.

 

Over de sessie met Kate Bush in 1978

Nadat Govert de Roos op tv een optreden van Kate Bush met haar debuutsingle Wuthering Heights zag was hij meteen verkocht en ondernam hij meteen actie om haar in zijn studio te krijgen voor een vrije shoot. Mede omdat Kate destijds een Nederlandse manager had diebekend was met het werk van Govert kreeg hij de kans om de destijds 19-jarige zangeres  te fotograferen. Dat was toen al niet makkelijk gezien Kate niet dol is op fotoshoots en in vaderland Engeland groots was doorgebroken. De sessie vond plaats op 3 maart 1978 in de studio van Govert in de Amsterdamse Jordaan en de foto’s zijn tot op de dag van vandaag nog steeds zwaar favoriet bij de vele fans van de nog steeds populaire zangeres.

 

Govert herinnert zich de shoot nog goed: ‘Kate was erg prettig in omgang,meegaand in de ideeën die ik voorstelde en vooral erg professioneel voor iemand van haar leeftijd. Maar dat hoorde je al aan haar muziek, ongekend voor iemand van 19 jaar oud. De klik was ook daar en het vertrouwen kennelijk ook. Naast haar eigen specifieke outfits hadden we deze jurk van jutte laten maken en die vond ze prachtig. Dit was een bijzondere sessie'. 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel