Vorige Artikel 12 van 12 Volgende

Vierluik Normaal 1982

Artikelnummer: 4panel_normaal82
€ 550,00
Voorraad 28 stuks

Normaal 1982

Door Govert de Roos

15 december 1982

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten.  Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

Deze portretten van Buizen Beernd, Wimken van Diene, Brekken Jan schampschot en Kempen Paultjen 'De Mealmoes' zijn op 15 december gefotografeerd op locatie in de Achterhoek in aanloop naar de uitgave van het album De Boer is Troef. Ze zijn gebruikt voor het kaartenspel dat op de cover van de gelijknamige single en de achterkant van de lp hoes. En na al die jaren nog steeds iconisch beeld in de mooie wereld van Normaal.  

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel