Vorige Artikel 4 van 37 Volgende

Vierluik Van Halen 1978

Artikelnummer: 4panel_vanhalen78zw
€ 550,00 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Van Halen 1978

Door Govert de Roos

7 mei 1978

Foto’s : 18x18 cm.

Lijst: 50 x 50 cm.

Gelimiteerde versie van 30

Hahnemühle Baryta papier

Passe-partout gesigneerd op rechts (recto)

Reliëfstempel op foto en passe-partout.

Prijs van dit vierluik is inclusief lijst en verzendkosten. Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. Na bestellen wordt er contact met u opgenomen over het verzenden. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

Deze vier portretten van Eddie en Alex van Halen, David Lee Roth en Mike Anthony zijn geschoten op 7 mei 1978, een dag na hun concert in Paradiso. Govert vertelt over de shoot: 'Het was een te gekke shoot met een nog relatief onbekende band. Mede omdat Alex en Eddie voor het eerst sinds hun vertrek weer in Nederland waren vonden zij het te gek om weer Nederlands te praten. Na de shoot vroeg Eddie of ik nog zin had om met hun wat te gaan eten. Ik bedankte vriendelijk en vertelde dat ik al een afspraak met mijn schoonmoeder had staan. Dat was dus echt zo!. Denk dat er maar weinig mensen zijn die dat, en ook nog een in het Nederlands, tegen Eddie van Halen hebben gezegd'. 

De vier foto’s in passepartout worden ingelijst geleverd. Onder de foto's treft u in het midden de titel van de foto, het passé-partoutis rechtsonder gesigneerd en genummerd door Govert de Roos en is linksonder voorzien van een reliëfstempel. De kwaliteitslijst is van zwartgeolied beukenhout. Mocht u bij het bestellen eventuele wensen hebben, met betrekking tot bijvoorbeeld het signeren of verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.  

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel