Vorige Artikel 6 van 37 Volgende

Kate Bush '78

Artikelnummer: 2111 KateBush78-11
€ 150,00 (inclusief btw)

Kate Bush '78

Door Govert de Roos
3 maart 1978, Amsterdam

Foto: 20 x 20 cm
Passe-partout: 30 x 30 cm
Hahnemühle Baryta papier

Exclusief verkrijgbaar via 9x Gallery

Deze foto van 20 x 20 cm op Hahnemühle Baryta papier, geleverd in een voor Govert de Roos geproduceerde kwaliteitslijst van zwartgeolied beukenhout van 33x33cm en een gesigneerde passe-partout van 30 x 30, komt uit een ongelimiteerde serie en is direct te bestellen. Prijs ingelijste foto : € 150,- euro en is direct te bestellen.

Levertijd bedraagt gemiddeld tussen de 8 en 12 dagen. 9x Gallery levert alleen automatisch in Nederland. Voor informatie over andere mogelijkheden en of bestellen vanuit buiten Nederland kunt u ons mailen via info@9xgallery.nl

Deze foto was de Nine Times Special van 9 november tot 8 december 2021.

 

Over de foto Kate Bush ‘78

Nadat Govert de Roos op tv een optreden van Kate Bush met haar debuutsingle Wuthering Heights zag was hij meteen verkocht en ondernam hij meteen actie om haar in zijn studio te krijgen voor een vrije shoot. Mede omdat Kate destijds een Nederlandse manager had diebekend was met het werk van Govert kreeg hij de kans om de destijds 19-jarige zangeres  te fotograferen. Dat was toen al niet makkelijk gezien Kate niet dol is op fotoshoots en in vaderland Engeland groots was doorgebroken. De sessie vond plaats op 3 maart 1978 in de studio van Govert in de Amsterdamse Jordaan en de foto’s zijn tot op de dag van vandaag nog steeds zwaar favoriet bij de vele fans van de nog steeds populaire zangeres. Govert herinnert zich de shoot nog goed: ‘Kate was erg prettig in omgang,meegaand in de ideeën die ik voorstelde en vooral erg professioneel voor iemand van haar leeftijd. Maar dat hoorde je al aan haar muziek, ongekend voor iemand van 19 jaar oud. De klik was ook daar en een maand later ontmoette we elkaar weer tijdens een opname voor Toppop in de Efteling. Ook toen nam ze weer de tijd voor een aantal foto’s en een jaar later was ik een van de twee fotografen die haar optreden in Carré Amsterdam mocht vastleggen”.   

Deze unieke foto van Kate Bush is 20×20 cm, geprint op Hahnemühle Baryta papier en geleverd in een door Govert de Roos persoonlijk gesigneerde passe-partout van 30×30 cm. Zowel de foto als de passe-partout bevat een originele preeg (reliëfdruk) van Govert de Roos. Een lijst van zwartgeolied beukenhout, met het unieke formaat speciaal voor Govert de Roos vervaardigd, kunt u onder deze link bestellen. De foto wordt dan ingelijst geleverd zoals u op de onderste voorbeeld foto ziet.

De foto is ook op groter formaat verkrijgbaar in gelimiteerde series voor art-collectors. Er is een gelimiteerde artistprint serie van 30 stuks van 40x40 cm geleverd in een lijst van 50x50 cm. Voor meer informatie over de andere formaten mail naar info@9xgallery.nl

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel