Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Neil Young London 1973

Artikelnummer: Hanekroot_01_tonight
€ 450,00 (inclusief btw)

"Er zijn weinig foto’s in de popgeschiedenis die iconischer zijn dan het beeld dat Gijsbert Hanekroot ooit maakte voor ‘Tonight’s the Night’ van Neil Young. Ooit was 1973, toen Young, op het toppunt van zijn kunnen, de zwartste plaat maakte die hij ooit zou maken."

- Marc Coenen, HUMO 2021.

Het waren de hoogtijdagen van Neil Young en Hanekroot verkeerde in die tijd voor Muziekkrant OOR als een van de weinige fotografen meermaals in de nabijheid van de artiest. ‘Van de 300-plus artiesten die ik in de zeventiger jaren heb gefotografeerd, zijn er een paar bijzonder belangrijk voor mij. Niet alleen omdat ik graag naar hun muziek luister, maar ook omdat ik in de gelegenheid was ze veelvuldig te fotograferen. Neil Young staat in mijn top drie.’ aldus Hanekroot.

 

Deze legendariche foto is verkrijgbaar in de afmetingen:

35x35 cm - €450,-
50x50 cm - €900,-
70x70 cm - €1450,-

De foto's zijn genummerd, gesigneerd, voorzien van een blinde stempel en komen in een standaardlijst. Ieder formaat art-print in uitgegeven in een gelimiteerde editie van 25 art-prints. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en inclusief 21% BTW. Voor meer informatie over bestellen vanuit buiten Nederland en of andere vragen kunt u mailen met info[a]9xgallery.nl.  

Deze art-print is onderdeel van de Neil Young Expositie die u t/m 30 maart 2022 iedere dag gratis kan bezoeken in het Hard Rock Hotel Amsterdam. Meer foto's uit deze speciale collectie vindt u hier

 

 

 

© 2019 - 2022 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel