Over 9X

NINE TIMES GALLERY

Welkom bij 9x Gallery, een online art-gallery waar het werk en boeken van diverse kunstenaars en fotografen wordt verkocht. Ons speciale kenmerk is dat wij negen maanden lang op iedere negende van de maand een bekend werk van een bekende kunstenaar voor maar 90 euro aanbieden.

9X Gallery is van start gegaan op 9 september 2019. Eigenaar Sidney Brandeis was door de jaren heen actief als artiestenmanager, creative director en marketing adviseur en stond aan de basis van veel bekende acties en ondernemingen. Vanuit die functie werd door de jaren heen een nauwe samenwerking opgebouwd met diverse fotografen. Zijn persoonlijke voorkeur (lees: liefde) voor popfotografie en pop-art is ook kenmerkend in de werken die worden aangeboden op 9X Gallery.

De eerste met wie 9x Gallery een samenwerking aangaat is topfotograaf Govert de Roos, met wie Brandeis door de jaren veel heeft gewerkt en het oeuvre van De Roos erg goed kent. Vanaf 9 september 2019 is er negen maanden lang voor de periode van een maand een bekende foto uit zijn oeuvre voor 90 euro exclusief verkrijgbaar. 9X staat dan ook voor Nine Times. Verder vindt u hier werk van gerenommeerd kunstenaar Rens Benerink, die tot eind november 2019 exposeert in het Amstel Hotel Amsterdam.

We hopen dat u via 9X Gallery uw persoonlijke collectie mooi kan uitbreiden. Mocht u interesse hebben in een ander werk of een ander formaat dan de 9X actie neem dan contact op zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

© 2019 - 2021 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel