Artikel 2 van 3

Schreeuwen van Govert de Roos

Artikelnummer: GdRboek02
€ 60,00 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Oorspronkelijke uitgave 2005

Uit het persoonlijk archief van Govert de Roos

Compleet nieuw

Taal: Nederlands

Bladzijden: 136 pp.

Bindwijze: Gekartonneerd

Formaat: 30×30 cm.

 

Fotoboek van Govert de Roos met indrukwekkende en spraakmakende zwart-wit portretten van bekende Nederlanders in een heftige gemoedsgesteldheid. In woedende, huilende of schreeuwende toestand zijn o.a. afgebeeld: Herman Brood, Barry Hay, Rob de Nijs, Chantal Janzen, André Hazes, Kitty Courbois en Katja Schuurman.

Fraaie diepzwarte afdrukken op kwaliteitspapier, verzameld in een exclusief koffietafelboek van 30×30 cm. Jarenlang werkte Govert de Roos aan deze unieke collectie portretten van 64 bekende Nederlandse persoonlijkheden. Al toen het boek i,s.m. Fc Klap in 2005 werd gelanceerd waren een aantal van de geportretteerde niet meer onder ons. Maar met volle overgave hebben o.a. Freddy Heineken, Sylvia Millecam en Theo van Gogh aan dit project meegewerkt. Het boek was destijds een zeer gewild object bij verzamelaars en liefhebbers van fotografie. Nu 15 jaar later geeft het boek een bijzonder tijdsbeeld en zijn de foto’s stuk voor stuk nog steeds uniek. Een collectorsitem.

9x Gallery verkoopt exclusief de laatste twintig exemplaren van Schreeuwen uit het archief van Govert de Roos en verkrijgbaar voor 60,- euro inclusief verzendkosten.

© 2019 - 2024 9xGallery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel